Vlissingse Ondernemers Centrale - VOC

Vlissingen genomineerd voor 'Evenementenstad van het jaar'

De nominaties voor de Nationale Evenementenprijzen zijn bekend. In de categorie 'Excellente Evenementensteden' (steden boven de 100.000 inwoners) zijn Amsterdam, Apeldoorn, Dordrecht, Rotterdam en Utrecht genomineerd. In de categorie 'Evenementenstad tot 100.000 inwoners' zijn Aa en Hunze, Dronten, Heerlen en Vlissingen genomineerd.

Beoordeling
De afgelopen weken konden evenementenorganisatoren en gemeenten in Nederland hun evenement of gemeente aanmelden voor de Nationale Evenementenprijzen. De gemotiveerde inzendingen zijn hierop voorgelegd aan de vakjury, die tot bovenstaande nominaties is gekomen.

Samenstelling jury
De jury van de Nationale Evenementenprijzen staat onder leiding van Eltje de Klerk; senior adviseur bij BMC en Alpha Adviseurs. Naast De Klerk bestaat de jury uit de volgende leden: Erik Ruts (Sponsorbrein), Jeroen de Schuytenaer (stad Gent/Gentse Feesten), Martijn Mulder (Hogeschool Rotterdam), Marieke Eilert (gemeente Groningen, winnaar Evenementenstad 100.000+ 2015) en Jasper Scholte (JMR Produkties/Nacht van de Kaap, winnaar Beste Publieksevenement in 2015).

Nationaal Congres Evenementen
De Nationale Evenementenprijzen worden dit jaar uitgereikt tijdens het Nationaal Congres Evenementen, dat op 10 oktober 2016 plaatsvindt in het Louis Hartlooper Complex in Utrecht. Het congres staat dit jaar in het teken van 'de Ver

Privacyverklaring | © 2018 VOC Vlissingen | realisatie: Pulso creative