naam  functie  e-mailadres  telefoon
 Dagelijks bestuur      
 Vacant  voorzitter  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
 Dani Tienpont  secretaris  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  06-24857640
 Chantal Dijkwel  penningmeester  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
 Jolanda van Boven  vice-voorzitter  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
 Algemene bestuursleden      
 Jaap van Boven    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
 Thijs Koopman    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
 Bas-Jan Spuijbroek    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
 Coördinatieteam Denktank binnenstad      
 John Meijboom    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
       
       
 Dick Tamboer  webmaster Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  06-15056131

 


Correspondentieadres:
Postbus 168
4380 AD  Vlissingen


Privacyverklaring