De corona-crisis slaat hard om ons heen. Het treft vele van ons. Vanuit de overheid is er steun voor vele. Voor de één is er een tegemoetkoming van € 4000,- de ander krijgt alleen de tozo. De bank biedt mogelijk een lening onder de BMKB-regeling maar bij het UWV kun je ook geld lenen.

Voor een zelfstandig ondernemer is het een behoorlijke puzzel. Welke regeling is er voor mij? Hoeveel geld heb ik nodig en welke cijfers heb ik nodig voor het aanvragen van de regelingen. De bank vraagt een liquiditeitsprognose, moet ik de boekhouder inschakelen om deze te maken of kan ik het zelf.

Binnen het bestuur van de VOC zijn enkele ondernemers die bereid zijn om samen met jou te kijken naar de mogelijkheden. Ze kunnen helpen met het maken van een liquiditeitsbegroting en/of het in kaart brengen van jou stand van zaken. Ze doen dit op vrijwillige basis, er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Het zijn ondernemers dus geen boekhouders maar 2 weten meer dan 1.

Help elkaar, behoud Vlissingen.

Mocht je gebruik willen maken van deze hulp mail dan je hulpvraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij gaan kijken of we je kunnen helpen.

Bestuur VOC