Om onze toeristen en eigen inwoners te voorzien van belangrijke en leuke informatie over onze stad is de Vlissingse Ondernemers Centrale (VOC), samen met haar leden, een INFO PUNT gestart.

Verspreid in en rond de stad zijn er 10 locaties aangewezen als INFO PUNT. Het INFO PUNT is voorzien van een raamsticker waaraan de locatie te herkennen is, gecombineerd met een informatie zuil. In deze zuil staan folders van lokale attracties, bezienswaardigheden en activiteiten.

Maar de zuil is nog niet af!
Aan de zuil komt ook een "flappenklapper" te hangen met informatie van kleinere activiteiten. Denk hierbij aan een yoga les, boswandeling en overige kleine initiatieven. De VOC is nog op zoek naar leuke initiatieven. Heb jij een initiatief die in deze "flappenklapper" kan hangen? Neem dan contact op met de VOC en bespreek de mogelijkheden. Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Vanuit een van de ondernemers is het initiatief gekomen om in de zomervakantie 2 extra koopzondagen open te zijn te weten op 2-8-2020 en 9-8-2020. Deze zondagen zijn gekozen vanwege de bouwvakvakantie en omdat vele Duitsers op Walcheren dan ook nog vakantie hebben.

Wij zouden het erg op prijs stellen als je die dagen open gaat. Als VOC kunnen en willen we je niks verplichten.. Wij kunnen er dan ook niet voor zorgen dat iedereen open gaat. Er wordt door de VOC geen marketing opgezet rondom deze koopzondagen. Ga je open of blijf je dicht? Breng je eigen klantenbestand op de hoogte!


 

Stichting IN Vlissingen Promotie heeft enkele weken geleden haar digitale presentatie overhandigd aan de Gemeente Vlissingen.
 Benieuwd naar de presentatie? Bekijk de video (12 minuten) door op onderstaande link te klikken.

NAAR PRESENTATIE >>