Eten & Drinken

Category Eten & Drinken

Uit eten Vlissingen biedt het ultieme vakantiegevoel; u vindt in deze Zeeuwse kustplaats een zeer gevarieerd aanbod van eetcafé’s, terrassen en restaurants. Mogelijkheden genoeg dus voor een snelle ‘take away’ hap of een heerlijk uitgebreid (vis) menu en in een fijne ambiance op een toplocatie in Zeeland.

Lunchrooms voor rijkgevulde sandwiches en snackbars voor lekkere frituur zijn goed vertegenwoordigd, onder andere in de winkelstraten van Vlissingen.

Internationale gerechten zoals Kebab, Pizza, Sushi, Wok en Tapas worden ook op veel locaties geserveerd. En als u toch in Zeeland bent is een bezoek aan een restaurant met visspecialiteiten natuurlijk onontbeerlijk!

Vlissingse visrestaurants dé specialisten
De diverse specialiteitenrestaurants serveren verse vis direct van de Zeeuwse Visveiling Vlissingen afslag. Wat denkt u van een boterzachte tong of schol, een ovengerecht met kabeljauwhaas? En van juni tot en met oktober krijgt u een perfect gebakken schol/pladijs geserveerd. Zoek op de menukaarten bij de restaurants naar Hollandse garnalen en kreeftensoep! En laat u door de vriendelijke bediening oesters met een heerlijk glas witte wijn adviseren.

In Zeeland samen aan een pan mosselen; dat kan altijd en in enkele etablissementen is het onbeperkt eten van dit streekgerecht een voordeel. Ook in de strandpaviljoens kunt u genieten van een heerlijke maaltijd in de zon en van de zilte lucht krijgt u vanzelf lekkere trek.

Vlissingen heeft diverse locaties waar de restaurants en eetcafé’s zijn gelegen; heerlijk op een terras op de boulevards Bankert, Evertsen en de Ruyter, op de Oude Markt, Walstraat, Nieuwendijk of op het gezellige Bellamypark.