Rondvaarten

Getagged onder
Haven Vlissingen Haven Vlissingen

WATERTAXI
Een leuke en verrassende rondvaart door de stadshavens van Vlissingen. Maritieme aspecten zoals scheepsbouw, visserij, loodsdiensten zeescheepvaart etc. komen aan bod.

Onderdeel is de oude Dokhaven waarin één van de oudste droogdokjes van Europa ligt, “Dok van Perry”. Tijdens de rondvaart komen we een aantal maritieme bedrijven tegen en als we geluk hebben komen we nog een aantal plezier jachten tegen die vanuit of naar zee varen.

Meer informatie: https://zeehondensafarivlissingen.nl

ZEESAFARI-RONDVAART
Maak een spectaculaire Zeesafari over de Scheldemonding vanuit het mooie Vlissingen. Vertrek  Michiel de Ruyter jachthaven. Schitterende vergezichten en bekijk de grootste zeeschepen van dichtbij.  Wij varen door het verzorgingsgebied van het loodswezen. Maak de beloodsing van de Zeeschepen van dichtbij mee. Kans op het zien van de grootste containerschepen ter Wereld en dan moeten de zeehonden nog komen.  Maak een rondvaart om nooit meer te vergeten. Welkom aan boord bij: Watertaxi Vlissingen.

Meer informatie: https://zeehondensafarivlissingen.nl/

RONDVAART BUITENHAVENS
Zeeland Seaports, de gemeente Vlissingen en het muZEEum organiseren in juli en augustus op de vrijdag rondvaarten door de buitenhaven in Vlissingen-Oost. Wilt u die zeereuzen ook eens van dichtbij bekijken? Dan is dit uw kans! De rondvaart duurt ongeveer 2,5 uur. De afvaart is vanaf de Poseidonsteiger (naast de veerpont Vlissingen - Breskens). Parkeren bij Station Vlissingen (gratis).

Meer informatie: https://www.northseaport.com

Meer in deze categorie: « Michiel de Ruyter