Winkelen in Vlissingen

Category Winkelen

Het winkelaanbod in Vlissingen is gevarieerd. U vindt er winkels voor uw dagelijkse boodschappen in de landelijke winkelketens, maar ook speciale winkels, uniek voor Vlissingen op het gebied van mode en cadeaus. Budget-winkels of zeer luxe winkels voor sieraden, mode, sport, mooi en gezond, interieur, beeld en geluid. Ook voor uw werk en hobbies kunt u terecht bij de kantoor- en boekhandels, huishoudzaken, tuin- en dierenwinkels en speelgoed- en games en computer winkels.

En voor uw dagelijkse krantje, koffie met Zeeuwse bolus is er ruime keuze aan bakkers en eetgelegenheden. Slenter langs de boulevard en neem uw koffie op een terrasje met iedere dag uitzicht op een immer veranderende zee en lucht.  Wanneer u de winkels van Vlissingen bezoekt zult u merken dat de winkels goed bereikbaar zijn, zelfs per auto en uiteraard per openbaar vervoer. In Vlissingen is er namelijk nog voldoende parkeergelegenheid zodat u, ook als u haast heeft en doelgericht uw boodschappen wilt doen snel op de plaats van bestemming bent.

Op vrijdagavond is het winkelavond in Vlissingen, en de laatste zondag van de maand is het koopzondag in Vlissingen. De openingstijden zijn dan ’s middags van 13:00 uur tot 17:00 uur.